Worteltjes van low-budget marsepein 'geplant' in
wortelcake bestreken met heerlijke roomkaasglazuur.
Een hele leuke en vooral héérlijke traktatie!
Hieronder de foto's hoe je stap voor stap
deze cupcakes decoreerd:
Bak eerst deze overheerlijke cupcake
volgens het recept van wortelcake
( Klik voor het recept op onderstreepte link hierboven)
Doe op elke cupcake een ruime eetlepel
(Klik voor het recept op de oplichtende link hierboven)
Strijk de roomkaasglazuur mooi uit over de cakejes:
Hierna 'hark' je met een vork de roomkaasglazuur
steeds naar het midden van de cupcake,
als zijnde de 'aarde van het tuintje'.
Jerusha heeft mij hier met plezier mee geholpen!
Och, wat vind ze het altijd leuk om mee te doen!!
Handen wassen, schort voor en aan de slag!
Maak met een dikke breinaald
een gaatje in het midden van de 'aarde'.
Je kunt met de breinaald
het gaatje rondom iets wijder duwen.
Daardoor kun je straks de marsepeinen worteltjes
iets makkelijker naar beneden drukken:
Jerusha 'plant' in het midden van elk 'tuintje'
Alle marsepeinen worteltjes staan er mooi rechtop in!
Nu is het tijd om te 'oogsten' lees: 'smullen'!!!
Een beetje bestrooid met cacaopoeder...
't Is net echt of ze uit de aarde zijn 'geoogst'
Heerlijke wortelcupcakes,
met roomkaasglazuur en
Voor de recepten kun je klikken
op de bovenstaande roodgekleurde linken!
Hartelijke groetjes,
Jacqueline Voordewind
Geen opmerkingen:
Een reactie posten