zondag 30 december 2012

Roomkaas-vanille-saus voor bij de oliebollen

Weer eens iets anders dan poedersuiker :-)
Een lekker, en súpersnel sausje !
Héérlijk romig en weer eens wat anders :-)

En dit heb je nodig:
- 200 gram roomkaas
- 200 gram ongeklopte slagroom
- 1 zakje vanillesuiker
- 50 tot 100 gram poedersuiker ( naar smaak)
De poedersuiker maak ik altijd zelf.
Klik voor mijn manier op de rode link hierboven

Doe de roomkaas in een ruime kom:
... roer het los met een garde,
en doe er de poedersuiker bij:
...de vanillesuiker:
en de slagroom:
Roer dit samen mooi glad met de garde:
En klaar is je héérlijke roomkaas-saus voor bij de oliebollen!
Serveer de saus apart in een schaaltje per persoon,
en lékker smullen!!
Een lekker en súpersnel sausje!
Héérlijk romig, en weer eens wat anders :-)

Je kunt voor de oliebollen deze twee recepten gebruiken:

Dát is genieten!
Maak je eigen oliebollen,
met daarbij dit heerlijke roomkaassausje :-)

Op de valreep van 2012 wens ik je nogmaals:
Een gezond uiteinde,
gelukkige, gezonde én gezegend 2013!

Hartelijke groetjes,
Jacqueline Voordewind

Geen opmerkingen: