dinsdag 10 juli 2012

Meloentaart in de maak...

van een heerlijk roomkaas/kwark taart met daarop lekkere zoete meloen!

Helpende handjes van Jerusha om de meloen leeg te scheppen.
Natuurlijk af en toe een meloenbolletje snoepen,
want ze is dól op meloen
:-)
De meloen is uitgeschept,
en de rest van het vruchtvlees van de schil gesneden.
Nu al het vocht opvangen, voor straks...

En de bodem maak je alvast net als die van:
Met als extra:
- 50 gram suiker
en
- een 1/2 ei

Zet deze bodem 20 tot 25 minuten in de oven van 175 graden.
Tot hij goudbruin is.
Laat hem afkoelen voordat je de vulling er op legt die je graag wilt.
:-)

Deze bodem kun je ook mét vulling nóg een keer de oven in.
Binnenkort zet ik het recept hier neer van de rest van de meloentaart.

Nu kun je alvast deze bodem maken en gebruiken
voor de taart die je zelf lekker vindt!
:-)

Geen opmerkingen: