vrijdag 8 juni 2012

Banketbakkers-botercrème (luxe)

Heerlijke banketbakkers-room gemengd met een zalvige botercrème:
Door het mengen van deze 2 heerlijke recepten,
krijg je een mooie stevige vulling om tussen twee lagen cake te stijken.
Zelf heb ik deze verhouding gebruikt:
- 200 gram banketbakkers-room 
100 gram botercrème

Doe dit samen in een kom,
en mix dit ongeveer 2 minuten goed door elkaar,
zodat het een heerlijk luchtig mengsel is geworden!

Dit is een héérlijke basis voor de onderste twee cakelagen een taart!  
Gebruik daarvoor dan cakelagen van ongeveer1 1/2 tot 2 centimeter dik.

Je kunt daarna de taart verder opbouwen,
door bijvoorbeeld de cakelaag die óp de banketbakkers-room ligt,
te besmeren met een heerlijk een kersengelei!
 Klik voor het recept van de gelei op de rode link hierboven.

Ik zou zeggen:
'Leef je lekker uit!'
:-)

Hartelijke groetjes,
Jacqueline Voordewind

Geen opmerkingen: