maandag 25 mei 2015

Héérlijk! Vanavond broccoli met...

Ik maak dit heel vaak, omdat het namelijk de lievelingssaus van onze kinderen is. :-)

Met deze saus kun je meerdere kanten op.
Zonder de kaas erin, heet het bechamelsaus.
Met een blokje tuinkruiden bouillon maak je het al tot een mooie groentesaus.
En als je dáár weer kaas door smelt, maak je er heerlijke kaassaus van.
Met een paar blokjes feta, verkrijg je alweer een mooie rijke kaassaus.

Vanavond laat ik echter de feta achterwegen.
Wel een theelepeltje mosterd. Dat geeft een subtiel 'pitje' aan de saus.

Jerusha houdt enorm veel van broccoli.
Ik ga haar vanavond lekker verwennen met deze groente,
mét haar lievelingssaus erover.

Tijd om de keuken weer in te gaan om het avondeten te bereiden. :-)
Klik voor het recept met stap voor stap foto's op deze link: Kaassaus


Hartelijke groetjes,
Jacqueline Voordewind

Geen opmerkingen: