écht lekker in combinatie met rabarbertaart!
Dit is een heerlijke taartbodem voor rabarbertaart!
(Voor het recept van de taart kun je klikken op de rode link hierboven)
Het bittertje en de suiker van de koekjes is een geweldig combinatie
met het zuur zoete van de rabarber!
Een heerlijke koekjesbodem die geschikt is voor een taart
die in de koelkast op moet stijven.
En dit heb je voor deze eenvoudige bodem nodig:
- 150 gram bitterkoekjes
- 100 gram lange vingers
- 150 gram margarine
Weeg de margarine af in een kom
en smelt het ongeveer 30 seconden in de magnetron
Snij de bitterkoekjes in kleine stukjes:
En hak de lange vingers in grove stukken:
Meng de 2 soorten koek:
Doe de koekjes bij de gesmolten margarine:
Meng de koekjes door de gesmolten margarine
Bekleed een bakvorm met bakpapier
en verdeel daar het koekjes/margarine mengsel in:
Bedek het koekjesmengsel met het overlappende bakpapier:
En druk het goed aan:
Zet deze bodem in de koelkast om stevig te worden
en vul daarna de bakvorm met een taartvulling naar keuze.
Dit is een heerlijke taartbodem voor rabarbertaart!
Het bittertje en het zoete van de koekjes is een geweldig combinatie
met het zuur zoete van de rabarber!
Deze taartbodem is zó lekker...
voor je het weet eet je het laatste stukje,
alleen al om de bodem :-)
Hartelijke groetjes,
Geen opmerkingen:
Een reactie posten