donderdag 13 februari 2014

Hoera! Vandaag precies 2 jaar!

Vandaag bestaat mijn blog precies 2 jaar! :-)
Vanochtend heb ik een aantal linken bijgewerkt,
met verwijzingen naar vullingen voor deze heerlijke
:-)
 
Ik wil bij deze ook iedereen bedanken die mijn blog bezoekt!
Vonden al na een klein half jaar in 2012
4000 mensen mijn blog:
 
Datzelfde jaar nog 10.000:
 
Toen mijn blog in 2013 een jaar bestond, kwamen de bezoekers uit de hele wereld.
Daar heb ik toen een lijstje van gemaakt, en dat kun je lezen via de link hieronder:
Met 30.000 bezoekers die hun weg vonden tussen mijn recepten :-)
 
Inmiddels zijn er óver de 170.000 bezoekers geweest :-)
Honderd-zeventig duizend!
Helemaal súper, dat jullie hier steeds leuke recepten vinden!
 
Ondertussen ben ik ook een notitieblog gestart:
Dat is, zeg maar, een digitaal dagboek.
Hierin beschrijf ik 'Het leven van alledag'.
Zo kan ik ook opschrijven als ik ideetjes heb,
om het daarna terug te kunnen lezen, om het niet te vergeten.
 
Ik blijf regelmatig recepten ontdekken, achter de schermen. :-)
Inmiddels heb ik ook een aantal recepten 'in de wacht' staan,
maar moet tussen de bedrijven door de tijd vinden,
om ze hier nét zo zorgvuldig te plaatsen als voorheen.
 
Vanochtend heb ik recepten van de cakerol
van chiffon/sponge cake bijgewerkt.
Ik ontdekte de vullingen nog geen directe link hadden,
dus die heb ik daar vandaag geplaatst!
 
Het zijn de basisrecepten die ik zelf ook steeds gebruik!
Zoals:
 
Vandaag ga ik cupcakes bakken, met het recept van
Dit keer ga ik de cake dus niet oprollen,
maar in kleine vormpjes bakken!
Vanmiddag ga ik ze leuk versieren,
samen met onze jongste dochter Jerusha :-)
 
Ik maak daarvoor botercrème
Voor tussen de cake en het fondant.
Deze:
Of bijvoorbeeld deze:
Deze laatste is het stevigste.
Maar voor cupcakes, kan de bakkers-boter rolfondant ook prima.
 
Als je er zelf mee aan de slag wilt,
klik je eenvoudig op de rode linken.
Die brengen je naar het recept!
 
Heel veel plezier!
 
Hartelijke groetjes,

Geen opmerkingen: