De afgelopen week veel geoefend: macarons maken :-)
Bleek nog een hele klus om het uit te zoeken!
De basis ingrediënten zijn hetzelfde,
maar de methoden om ze te maken zijn zeer verschillend!
Uiteindelijk heb ik voor mijzelf de goede substantie ontdekt.
Het resultaat:
Een mooi krokant bovenlaagje,
het kenmerkende 'voetje':
...en een taaiige onderkant / binnenkant
De vulling maakt het verschil tussen de smaken van de macarons.
Ik heb gekozen voor een heerlijke witte chocolade roomkaas boter-crème!
Een héérlijke combinatie :-)
Klik voor het recept van de crème op de rode link hierboven.
Binnenkort het recept van de macarons!
Tot snel :-)
Hartelijke groetjes,
Wil wel assisteren bij het maken van de macarons hoor!!
BeantwoordenVerwijderenDank Tanja :-)
BeantwoordenVerwijderenDe reportage voor deze macarons staan is er al... alleen nog even tijd vinden om het te plaatsen :-)
Groetjes,
Jacqueline
Staan al op foto bedoelde ik dus...
BeantwoordenVerwijderen;)