Een héérlijke crème voor taartvulling, macarons of topping op cupcakes :-)
En dit is wat je nodig hebt:
- 50 gram diamant
- 50 gram poedersuiker
- 100 gram roomkaas
- 100 gram witte chocolade
En zo begin je:
Weeg 50 gram diamant af in een mixerkom:
Zet de kom ongeveer een minuutje in de magnetron,
zodat het plantaardige vet zachter is om het te mengen:
Mix het soepel:
Doe nu het poedersuiker erbij:
En mix het wederom tot een glad mengsel:
Nu is het tijd om de roomkaas erbij te doen:
Mix het tot een heerlijk smeuïg en romig mengsel:
Laat de mixer zijn werk doen.
Smelt ondertussen de witte chocolade eerst 30 seconden,
roer het om,
en zet het opnieuw 30 seconden in de magnetron.
Roer de witte chocolade glad:
Giet de gesmolten witte chocolade bij het romige mengsel:
Zet de mixer weer aan:
...en mix...
... tot het een mooie gladde crème is:
Doe de witte chocolade roomkaas boter-crème in een spuitzak:
En maak daarmee mooie toefjes:
Gebruik de crème direct, of bewaar het tot gebruik in de koelkast.
Maak de stevig geworden witte chocolade roomkaas boter-crème
voor gebruik wat zachter door het 20 tot 30 in de magnetron te leggen.
Een héérlijke romige crème met witte chocolade!
Super geschikt om taart of soesjes of macarons mee te vullen,
of als heerlijke topping op bijvoorbeeld cupcakes!
Hartelijke groetjes,
Terug naar boven