Pagina's

dinsdag 5 februari 2013

Witte chocolade/ roomkaas dessert ( voor Valentijn)

Een liefdevol, gezellig en héérlijk dessert voor Valentijnsdag :-)

Maak voor dit lieve dessert,
de óverheerlijke witte chocolade/roomkaas vulling
die ik eerder op mijn blog heb staan.
Klik hiervoor op de link hierboven.
Je kunt voor het dessert eventueel 1 blaadje gelatine minder gebruiken.

Gebruik je deze heerlijke vulling voor dit dessert
in plaats van over een taart?
Laat deze dan in de koelkast minimaal 2 uur
en het liefst een nacht van te voren stevig worden.

Gebruik een staafmixer, om het dessert mooi smeuïg te maken,
voordat je het dessert op gaat spuiten:

Schrijf met sierlijke letters 'Love you!' op een stuk papier
en leg dit onder een stuk bakpapier:
Vul een decoratiestift met gesmolten pure chocolade,
en trek de tekst over:
Laat de chocolade-tekst goed hard worden.

Neem de smeuïge witte chocolade/roomkaas er weer bij...
Zoals je ziet is deze mooi stevig om op te kunnen spuiten:

Neem speciaal voor Valentijnsdag
een mooi schaaltje in de vorm van een hartje,
en spuit hier netjes de witte chocolade/roomkaas in.

Bestrooi het eventueel met gekleurde spikkeltjes,
en decoreer de bovenkant met de tekst van chocolade :-)



Een héérlijk witte chocolade / roomkaas dessert,
met een prachtige en lieve tekst.

Hier wordt iederéén toch gelukkig van!
:-)

Een fijne Valentijnsdag!

Hartelijke groetjes,

2 opmerkingen:

  1. Hallo Martine,
    Welkom op mijn blog en bedankt voor je leuke reactie :-)

    Hartelijke groetjes,
    Jacqueline Voordewind

    BeantwoordenVerwijderen