tag:blogger.com,1999:blog-2437614364528808611.post7728263264793611953..comments2023-12-04T20:45:58.234+01:00Comments on Heerlijke recepten van Jacqueline: Blauwe suikerHeerlijke recepten van Jacquelinehttp://www.blogger.com/profile/14855425537089341227noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2437614364528808611.post-72890550710182824862014-04-13T17:16:17.154+02:002014-04-13T17:16:17.154+02:00Hallo Hilda :-
Leuk dat je mijn site gevonden hebt...Hallo Hilda :-<br />Leuk dat je mijn site gevonden hebt: welkom!<br />Dank je wel voor je compliment!<br />De suiker kun je goed afgesloten, heeeeeel lang bewaren. Eigenlijk net als gewone suiker.<br />Doe het inderdaad niet in de koelkast, want dan komt er vocht bij.<br />Ik wens je heel veel suc6 met je creaties :-)<br /><br />Hartelijke groeten,<br />Jacqueline Voordewind<br /><br /><br />Heerlijke recepten van Jacquelinehttps://www.blogger.com/profile/14855425537089341227noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2437614364528808611.post-46528862295278490762014-04-11T19:15:52.691+02:002014-04-11T19:15:52.691+02:00Hallo Jacqueline,
Hoe lang kan ik deze suiker bewa...Hallo Jacqueline,<br />Hoe lang kan ik deze suiker bewaren en waar??<br />Lijkt me niet in de koelkast?!<br /><br />Ik vind je site helemaal geweldig.<br />Ik deed veel met fondant nu na het bekijken van jou site eens wat anders proberen. Hartstikke leuk, Greetz HildaAnonymousnoreply@blogger.com