tag:blogger.com,1999:blog-2437614364528808611.post5187549165389524861..comments2023-12-04T20:45:58.234+01:00Comments on Heerlijke recepten van Jacqueline: Kneedbare witte chocolade / Candy clayHeerlijke recepten van Jacquelinehttp://www.blogger.com/profile/14855425537089341227noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2437614364528808611.post-59224143409006723352016-11-18T09:41:02.772+01:002016-11-18T09:41:02.772+01:00Hallo Unknown / Andrea,
Diamant is een pantaardige...Hallo Unknown / Andrea,<br />Diamant is een pantaardige vet. Deze blijft steviger en smelt minder snel bij hogere temperaturen dan gewone boter of margarine.<br />Je kunt willekeurige plantaardige vet gebruiken. Ik weet niet of je in Nederland woont, maar hier kunt je het kopen onder de naam 'crisco', maar goedkoper is Diamant. Ook wel verkocht onder de noemer: frituurvet. Maar dan de vaste, omdat je tegenwoordig ook Diamant in vloeibare vorm hebt. Kies je voor het 'frituurvet', kun je ook gewoon een goedkopere versie kopen. Als het maar een vast blok is.<br />Heel veel succes!<br /><br />Hartelijke groetjes,<br />Jacqueline VoordewindHeerlijke recepten van Jacquelinehttps://www.blogger.com/profile/14855425537089341227noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2437614364528808611.post-59116752015090564512016-09-24T21:32:50.974+02:002016-09-24T21:32:50.974+02:00Wat bedoel je met diamant?Wat bedoel je met diamant?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15497596677565693206noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2437614364528808611.post-10040629237569618022016-09-24T21:31:42.166+02:002016-09-24T21:31:42.166+02:00Wat bedoel je met diamant?Wat bedoel je met diamant?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15497596677565693206noreply@blogger.com