tag:blogger.com,1999:blog-2437614364528808611.post4673916328752432132..comments2023-12-04T20:45:58.234+01:00Comments on Heerlijke recepten van Jacqueline: Zwitserse roomHeerlijke recepten van Jacquelinehttp://www.blogger.com/profile/14855425537089341227noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2437614364528808611.post-55475274197692529252014-06-16T08:19:05.878+02:002014-06-16T08:19:05.878+02:00Hoi Jeroen en Esther,
Leuk dat je mijn blog gevond...Hoi Jeroen en Esther,<br />Leuk dat je mijn blog gevonden hebt, en wat fijn dat het recept je zo bevalt. :-)<br />Een goeie tip van je hoor, van de bramentopping!<br /><br />Hartelijke groetjes,<br />Jacqueline VoordewindHeerlijke recepten van Jacquelinehttps://www.blogger.com/profile/14855425537089341227noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2437614364528808611.post-13634943644189107232014-06-11T17:40:21.683+02:002014-06-11T17:40:21.683+02:00Bedankt voor het recept!
Heerlijk combineert dez...Bedankt voor het recept! <br /><br />Heerlijk combineert deze Zwitserse Room met een [blind gebakken] bladerdeegbodem en daarop een gezoete bramentopping. <br /><br />Als je eenmaal begint met proeven van de room, houd je niet meer op ;-)Jeroen en Esther Visserhttps://www.blogger.com/profile/00245380495218941031noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2437614364528808611.post-89304587105933910722014-04-18T18:10:08.971+02:002014-04-18T18:10:08.971+02:00Thanx voor de duidelijke beschrijving...nu weet ik...Thanx voor de duidelijke beschrijving...nu weet ik wat ik moet doen om geen klontjes te krijgen in mijn zwitserseroom...bbr eert opkloppen voordat ik de slagroom erdoor meng.Lilianhttps://www.blogger.com/profile/12673989129876823744noreply@blogger.com